• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CFO voor Tom Tailor

Nieuwe CFO voor Tom Tailor

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

De Raad van commissarissen van Tom Tailor Holding heeft Thomas Dressendörfer aangesteld als nieuwe CFO, met ingang van 1 juli 2016. Hij volgt Axel Rebien op die het bedrijf verlaat. Rebien was sinds 2005 de financiele topman van Tom Tailor Holding.

In zijn nieuwe functie is Dressendörfer verantwoordelijk voor afdelingen Financiën en Accounting, Controling, Investor Relations, HR en Juridische Zaken.

"Met Thomas Dressendörfer hebben we een ervaren en hoogopgeleide financieel expert binnen gehaald. Zijn brede expertise zal in het bijzonder waardevol zijn voor de verdere ontwikkeling van een strategisch georiënteerd beheer en de ondersteuning van de internationale activiteiten van ons bedrijf. Ik ben ervan overtuigd dat hij een belangrijke bijdrage levert aan de winstgevende groei van Tom Tailor Group en ik kijk ernaar uit om met hem te werken,” zegt Uwe Schröder, voorzitter Raad van Toezicht van Tom Tailor Holding.

Dressendörfer heeft uitgebreide ervaring opgedaan als CFO van beursgenoteerde ondernemingen en grote corporate afdelingen. Daarvoor was hij CFO bij de Zwitserse fabrikant van implantaten Straumann en technologiebedrijf Uster Technologies, ook gevestigd in Zwitserland. In de loop van zijn carrière heeft hij ook seniorfuncties in financiën bij Randstad, The Nielsen Company en Procter & Gamble gehad.

Beeld: Facebook Tom Tailor

Tom Tailor