• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Nieuwe CFO voor Forever 21

Nieuwe CFO voor Forever 21

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Fast fashionketen Forever 21 heeft een nieuwe CFO: Michael W. Kramer. Hij start op 29 augustus in zijn nieuwe functie en zal rapporteren aan oprichter en CEO Don Chang. Dat meldt WWD.

Kramer volgt Elisabeth Jain op, die 10 juni aftrad. Zij werkte zes jaar als CFO, maar wilde meer tijd doorbrengen met haar famillie. In de afgelopen weken heeft de head of corporate strategy haar verantwoordelijkheden tijdelijk overgenomen.

Met de nieuwe CFO heeft Forever 21 een ervaren retaildeskundige in huis gehaald. kramer werkte eerder als voorzitter en CEO bij Kellwood Co. Ook werkte hij daarvoor als COO bij J.C. Penney Co. Inc., als CFO bij Abercrombie & Fitch en bij de retaildivisie van Apple.

Chang laat aan WWD weten: “Michael heeft veel kennis over de kritische business drivers en strategische mogelijkheden voor merken die opereren op verschillende markten en zal een waardevolle aanvulling zijn op de hele organisatie.”

“Met een sterk merk en indrukwekkend managementteam sta ik te popelen om te beginnen met werken en samen te werken met de hele Forever 21 organisatie, om de leidende positie in de industrie verder te groeien en de groei voort te zetten ten behoeve van onze klanten, partners en teamleden,” vult Kramer aan.

De geruchten gaan al even dat het niet goed zou gaan met Forever 21; de verkoop zou teruglopen. Volgens WWD was het bedrijf in gesprek over een lening van 150 miljoen dollar, maar dat zou zijn afgeketst. Het bericht is overigens nooit bevestigd. Eerder meldde Britse media al dat de fast fashionketen de Britse markt herziet en winkels zou gaan sluiten. Bij het vertrek van Jain liet Chang weten dat de markt nog steeds ‘solide’ is.

Beeld: Forever 21

Forever 21