• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • New Balance benoemt nieuwe CEO

New Balance benoemt nieuwe CEO

Door Caitlyn Terra

1 nov. 2018

Een wisseling van de wacht bij New Balance. CEO Rob DeMartini gaat na twaalf jaar als voorzitter en CEO bij het merk met pensioen. Dit meldt het merk in een persbericht. DeMartini wordt opgevolgd door de huidige commercieel directeur, Joe Preston.

DeMartini heeft tijdens zijn leiderschap het merk van een omzet van 1,5 miljard dollar naar 4,2 miljoen dollar dit jaar geholpen. De internationale verkoop van het merk is in de twaalf jaar met 65 procent gestegen. “New Balance is een speciaal bedrijf, dat gebouwd is op de waarden van teamwork, integriteit en klanttevredenheid. Het is een eer geweest om bij te dragen aan de basis van dit bedrijf,” aldus DeMartini in het persbericht.

Joe Preston is al sinds 1995 werkzaam bij New Balance. Hij begon bij het bedrijf als senior product manager en zijn laatste positie was als commercieel directeur. “Ik ben vereerd om deze rol op mij te nemen en ik wil Rob bedanken voor zijn leiderschap de afgelopen twaalf jaar. We hebben een fantastisch team met partners over de hele wereld en samen zullen we nog sneller worden, flexibeler en innovatiever in deze moderne tijd van retail. We blijven aan dit iconische merk bouwen,” aldus Preston.

New Balance