Humphrey Singer is door de Marks & Spencer Group aangesteld als Chief Financial Officer, zo meldt een persbericht. Singer vervangt hiermee huidig CFO Helen Weir die op 31 maart vertrekt.

Singer was hiervoor werkzaam als directeur financiën bij Dixons Carphone. Daarvoor werkte hij in verschillende functies bij Dixons, Cadbury Schweppes en Coca-Cola. “Onder Steve [Rowe, CEO, red.] verandert M&S en er is geen betere tijd om bij het team aan te sluiten dat de zaak transformeert,” aldus Singer.”

“Nu we ons vijfjarig transformatieprogramma in gaan, is Humphrey een geweldige toevoeging aan het team. Zijn ervaring als onderdeel van het team dat Dixons leidde door de periode van verandering en migratie naar een multichannel retailer is zeer relevant voor wat wij hier doen,” aldus CEO Steve Rowe. “Dit, samen met zijn retailkennis en oog voor detail en kosten, zal zeer belangrijk zijn voor ons team nu we verder gaan.”

Afgelopen jaar vertrok Marks & Spencer uit Nederland met de laatste vestiging in Amsterdam die haar deuren sloot in oktober. Reden voor de sluiting in Nederland, maar ook in België, Frankrijk, Polen, Hongarije, Slowakije, Estland en China is een gebrek aan groeimogelijkheden waardoor de winst ook achterbleef, zo meldde het bedrijf destijds.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN