Marketing- en communicatiedirecteur Gant stapt op

Het Amerikaanse modemerk Gant heeft afscheid genomen van marketing en communicatie-directeur Caroline Roth. In de afgelopen tweeënhalf jaar was Roth verantwoordelijk voor de mondiale marketing en communicatie van het merk, dat zijn hoofdkantoor in Stockholm heeft.

“Ik wil Caroline bedanken voor wat ze het bedrijf heeft gebracht,” laat CEO Patrik Nilsson weten in een persbericht. “Haar energie en passie zullen worden gemist. Tijdens haar tijd bij Gant heeft ze een belangrijke rol gespeeld voor het bedrijf vanuit een marketing-perspectief,” zegt hij. Ook Roth zelf is naar eigen zeggen tevreden met de dingen die ze bij Gant heeft bereikt. “Ik heb het genoegen gehad om langetermijnstrategie voor het merk te bedenken waar we in geloven voor de toekomst,” vertelt ze. “Ik kijk ernaar uit Gant ook in de toekomst te blijven volgen, al ga ik me nu richten op het uitvoeren van andere toekomstige projecten.”

Voordat Roth het directieteam van Gant kwam versterken, werkte zij onder andere voor Ralph Lauren en reclamebureau TBWA. Wat haar toekomstplannen zijn, heeft ze niet bekendgemaakt. Gant heeft tevens geen uitspraken gedaan over wat zal gebeuren met Roth´s positie.

Gant werd opgericht in 1949 en heeft inmiddels meer dan 4.000 verkooppunten in ruim 70 landen, waaronder België, Nederland en China.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN