Frans luxeconcern LVMH heeft Anish Melwani benoemd als nieuwe CEO en voorzitter van de Noord-Amerikaanse divisie van het bedrijf. Melwani, die 4 januari aan zijn nieuwe functie begint, neemt de rol over van Pauline Brown, die onlangs ontslag heeft genomen. Dat meldt Fashionweekdaily.com.

“Ik ben blij om Melwani te mogen verwelkomen in onze groep,” zegt Bernard Arnault, CEO van LVMH. “Noord-Amerika is voor ons een strategische markt, onze merken presteren daar goed. Melwani zal ons helpen de groei te versnellen en nieuwe ontwikkelingsmogelijkheden te verkennen.”

Melwani werkte voorheen zestien jaar lang bij Amerikaans adviesbureau McKinsey & Company, waar hij de leiding had over de strategie van het bedrijf en leidinggevenden van internationale bedrijven adviseerde. “Melwani zal samenwerken met wereldwijde leiders en daarbij gebruik maken van zijn strategische vaardigheden en diepgaande kennis van de markt,” aldus Arnault.

Pauline Brown heeft na drie jaar ontslag genomen bij LVMH. Volgens het bedrijf omdat Brown op zoek is naar nieuwe uitdagingen. Ze blijft tot het einde van dit jaar werkzaam bij LVMH.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN