Don Witkowski terug als president mannenlijn bij Michael Kors

Michael Kors heeft Don Witkowski opnieuw aangesteld als president menswear. Hij zal rapporteren aan CEO en voorzitter John D. Idol. Van mei 2003 tot augustus 2005 was Witkowski ook al president van de mannenlijn.

Het nieuws over de aanstelling volgde kort op het bericht dat de voormalige president van de mannenlijn, Mark Brashear, is vertrokken naar John Varvatos. Voorheen werkte Witkowski daar als vicepresident merchandising.

Witkowski zal vanaf 4 januari 2016 werkzaam zijn in zijn nieuwe functie. “Don heeft 25 jaar ervaring in de mannenmode en komt bij ons met een schat aan kennis, expertise en sterke relaties in deze wereld,” zegt Idol in een persbericht. “Hij zal ons helpen om de mannenlijn te leiden naar een volgend groeistadum. We zijn toegewijd aan deze sector en voelen dat Don deze ontwikkeling moeiteloos zal voortzetten.”

”Ik ben erg blij om weer terug te komen bij Michael Kors,” laat Witkowski weten. “Het is een spannende tijd voor het merk, en voor de mannenlijn in het bijzonder. Ze hebben een fundering neergelegd die een sterke groei voorspelt op een gebied met veel potentie. Ik kijk er naar uit om onderdeel uit te maken van dit getalenteerde team.”

Eerder werkte Witkowski in verschillende functies bij bedrijven als Donna Karan, Nautica, Miss Sixty en Barneys.

Beeld: Facebook Michael Kors

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN