• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Decathlon benoemt nieuwe CMO

Decathlon benoemt nieuwe CMO

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Beeld: Decathlon

Decathlon heeft Raphaël Goumain aangesteld als nieuwe Chief Marketing Officer, dat is af te leiden van Goumains LinkedIn. Toen Goumain de kans kreeg om bij Decathlon te komen werken, twijfelde hij geen moment, schrijft hij. Goumain zit nu zo’n 4 weken op de stoel als CMO.

“Voor degenen die mij kennen: ik heb van jongs af aan altijd veel van sport gehouden en het ook intensief beoefend. Sport is voor mij persoonlijk een van de beste leerscholen in het leven geweest, het heeft me geholpen om zowel individueel als samen met anderen te groeien. Op die reis was, en is, Decathlon de meest betrouwbare metgezel waarvan ik kon dromen. Dus toen de kans zich voordeed om bij dit buitengewone bedrijf te komen werken - en nog belangrijker, bij de ongelooflijke mensen die er werken - aarzelde ik geen moment.”

“Ik ben oprecht dankbaar dat ik deel mag uitmaken van zo’n geweldig team. Bedankt voor het warme welkom en ik kan niet wachten om meer teamgenoten over de hele wereld en in alle sporten te ontmoeten. Laten we samen aan de slag gaan”, aldus de nieuwe CMO van Decathlon op LinkedIn.

Decathlon