• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • COO vertrekt bij Abercrombie & Fitch

COO vertrekt bij Abercrombie & Fitch

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Mensen

Jonathan Ramsden, de COO van Abercrombie & Fitch, vertrekt bij het bedrijf. Hij heeft ontslag genomen en is vanaf 15 juni 2016 niet meer werkzaam bij het modebedrijf. Dat heeft Abercrombie & Fitch bekend gemaakt. Zijn taken zullen worden overgenomen door andere leden van de Raad van bestuur, onder wie voorzitter Arthur Martinez, president en chief officer merchandising Fran Horowitz, vicepresident en CFO Joanne Crevoiserat en senior vicepresident van HR John Gabrielli.

In reactie op Ramsden’s vertrek zegt Martinez: “De Raad van bestuur en ik zijn dankbaar voor de bijdrage van Joanathan aan Abercrombie & Fitch in de afgelopen zeven jaar, die het bedrijf in een positie heeft geholpen voor toekomstige winstgevende groei. We wensen hem het beste.”

De vertrekkend COO laat zelf weten: “Ik heb een sterke band met Abercrombie & Fitch en de fantatische groep mensen waar ik iedere dag mee werk. De beslissing om te vertrekken was heel moeilijk, maar ik weet dat het bedrijf in handen is van een uitstekend leidinggevend team en dat het een sterke baiss heeft voor groei en succes. Ik kijk uit naa de samenwerking met mijn collega’s in de komende weken, om een soepele overgang te garanderen.”

Ramsden begon in 2008 als vicepresident en CFO bij het modebedrijf en was sinds januari 2014 COO van Abercrombie & Fitch.

Beeld: Facebook Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch