Mickey Drexler stapt op als CEO bij J.Crew na 14 jaar trouwe dienst. Hij maakt plaats voor James Brett. Brett neemt vanaf juli de functie over.

Drexler, eigenaar van het bedrijf, blijft wel aan als voorzitter. “Het is een opwindende tijd voor J.Crew nu we grote veranderingen maken om ons bedrijf klaar te maken voor de toekomst,” aldus Drexler in het persbericht. “Als voorzitter en eigenaar van het bedrijf, is het mijn verantwoordelijkheid te focussen op de toekomst van J.Crew en het juiste leiderschap te vinden die onze strategische plannen kan uitvoeren.”

James Brett vervult op dit moment nog de taak van president van West Elm, een bedrijf gespecialiseerd in interieur. “J.Crew heeft een fantastische kans om een belangrijke rol in ons leven te spelen en ik kijk er naar uit om het bedrijf naar de volgende periode van groei te leiden.”

Dit jaar is J.Crew al vaker opgeschud door veranderingen. Begin dit jaar stapte Jenna Lyons na 26 jaar op bij het bedrijf als creatief directeur. Daarna volgende een ontslagronde van 250 banen. Het merk heeft al langere tijd te maken met dalende omzet. In 2016 zag het bedrijf de omzet met 3 procent krimpen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN