CEO en CFO per direct weg bij Clarks

Zowel CEO Melissa Potter als CFO Robin Beacham zijn per direct vertrokken bij Clarks. De zoektocht naar hun opvolgers is inmiddels gestart, meldt C&J Limited. Voorlopig neemt niet-uitvoerend voorzitter Thomas O’Neill de rol van CEO op zich, en financial controller Mike Coley zal tijdelijk CFO zijn bij het merk.

In een persbericht laat Clarks weten dat het merk te maken kreeg met het ‘veeleisende commerciële en economische klimaat’, ‘met toenemende concurrentie en geïntensiveerde verwachtingen van de klant. Ook wordt er gesuggereerd dat het vertrek van Potter en Beacham een bewuste keuze is geweest.

“De Raad van bestuur erkent de belangrijke bijdrage van Melissa en Robin in de overgang en de groei van het internationaal zaken in de afgelopen jaren. Echter, de Raad van bestuur is van mening dat een nieuwe leiding ons zal helpen om de uitdagingen te overwinnen en aan deze te voldoen in de toekomst. De zoektocht naar nieuw leiderschap dat goed is uitgerust om Clarks naar de volgende groeifase te loodsen is begonnen.”

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN