• Home
  • Nieuws
  • Mensen
  • Abercrombie & Fitch benoemt nieuwe merkdirecteuren

Abercrombie & Fitch benoemt nieuwe merkdirecteuren

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Stacia Andersen is benoemd als voorzitter van de merken Abercrombie & Fitch en Abercrombie Kids, terwijl Kristin Scott aangesteld is als voorzitter van het merk Hollister. Dat maakte de Amerikaanse modegroep op maandag bekend.

Andersen en Scott zullen rapporteren aan Fran Horowitz, groepsvoorzitter en chief merchandising officer, die ook onlangs aan haar nieuwe functie bij het bedrijf begon. Volgens bronnen van WWD zal Horowitz uiteindelijk benoemd worden als CEO van de groep.

Andersen, die op 13 juni haar nieuwe taken zal oppakken, was hiervoor werkzaam bij Target Corp, waar zij als Senior VP verantwoordelijk was voor mode, accessoires en babykleding. Scott is afkomstig van Victoria’s Secret waar zij als Executive VP en merchandise manager verantwoordelijk was voor het tot stand komen van de categorieën sport- en badmode. Victoria’s Secret heeft net bekendgemaakt dat, als gevolg van een herstructurering, badmode uit het assortiment wordt geschrapt.

Het zijn roerige tijden voor Abercrombie. Begin deze maand werd bekend dat COO Jonathan Ramsden zou opstappen en eind vorig jaar vertrok Abercrombie directeur Christos Angelides. Hij werd vervangen door Horowitz, voor wie de functie van groepsvoorzitter werd gecreëerd.

Abercrombie & Fitch