Zalando ziet omzet flink groeien in Q1

In het eerste kwartaal van 2017 is de omzet van Zalando met 22 tot 24 procent gegroeid. Volgens de voorlopige cijfers komt de omzet uit op een bedrag tussen de 971 miljoen en 987 miljoen euro. Zalando verwacht een EBIT van 10 miljoen tot 30 miljoen euro, bij een aangepaste EBIT-marge van 1 tot 3 procent.

Voor het volledige boekjaar verwacht Zalando een omzetgroei van 20 tot 25 procent bij een aangepaste EBIT-marge van 5 tot 6 procent.

Co-CEO Rubin Ritter: “We gaan door met het succesvol uitvoeren van onze doelen en zijn 2017 gestart met een sterk momentum. We liggen volledig op koers met onze lange termijnambities en houden de snelheid van de uitbreiding van onze business vast, terwijl we investeren in onze klantenervaring en brand partner proposition.”

Zalando maakte ook bekend dat Lorenzo Grabau en Kai-Uwe Ricke niet herkiesbaar zijn voor de Supervisory Board tijdens de jaarlijkse general meeting. De Raad heeft Shanna Prevé en Dominik Asam naar voren geschoven als opvolgers. Prevé is managing director Business Development bij de Google Consumer Hardware Group en Asam is CFO bij technologiebedrijf Infineon Technologies AG.

Beeld: Zalando website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN