• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Uniqlo België lanceert Belgische webshop

Uniqlo België lanceert Belgische webshop

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Uniqlo in Amsterdam. Beeld via Fast Retailing Co., Ltd.

Uniqlo lanceert vandaag zijn Belgische webshop die zowel Nederlandse als Franse consumenten wegwijs maakt, dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Consumenten krijgen bij een bestelling boven zestig euro een gratis verzending.

“Wij zijn erg enthousiast om het voor onze Belgische klanten nog gemakkelijker te maken om hun favoriete LifeWear-producten aan te schaffen in het comfort van hun eigen huis en in hun voorkeurstaal. Naast onze fysieke winkels in Antwerpen en Brussel kijken we ernaar uit om de online winkelervaring van ons LifeWear-concept comfortabeler te maken”, aldus Kaman Leung, COO Uniqlo Benelux, in het persbericht.

De populariteit van Uniqlo zit sinds de opening van de eerste Uniqlo-winkels in België (in Antwerpen en Brussel) in de lift. De Belgische webshop maakt het consumenten makkelijker om in hun eigen taal naar keuze, Nederlands of Frans, op de hoogte te blijven van lokale acties en evenementen, zo staat in het persbericht. Daarnaast wordt de webshop ondersteund door een Nederlands- en Franstalig klantenserviceteam.

E-commerce
Uniqlo