• Home
  • Nieuws
  • Business
  • PVH benoemt nieuw hoofd communicatie: Amber McCann

PVH benoemt nieuw hoofd communicatie: Amber McCann

Door Marthe Stroom

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Amber McCann, Chief Communications Officer PVH (Beeld: Business Wire)

PVH, eigenaar van Calvin Klein en Tommy Hilfiger, stelt Amber McCann aan als uitvoerend vicepresident en hoofd communicatie. Dat kondigd PVH vandaag aan in een persbericht. McCann zal zowel PVH’s interne als externe communicatiestrategie begeleiden en hierbij direct rapporteren aan PVH’s CEO, Stefan Larsson.

McCann werkte eerder als vice president van global brand en communicatie bij de marktplaats Poshmark. Hiervoor vervulde ze meerdere senior communicatierollen bij onder andere Levi Strauss & Co., Gap, Inc. en Yahoo!.

"Amber heeft een indrukwekkende staat van dienst als innovatieve merk- en bedrijfscommunicatieleider met internationale ervaring op het snijvlak van mode, consument en technologie”, aldus Larsson in het persbericht.

McCann deelt mee enthousiast te zijn om ‘op de geschiedenis van Calvin Klein en Tommy Hilfiger voort te bouwen’: "Calvin Klein en Tommy Hilfiger zijn twee van de meest iconische modemerken ter wereld. (...) Ik ben verheugd om samen met Stefan en het hele managementteam [de PVH] visie te realiseren, de groei te versnellen en consumenten over de hele wereld te binden."

McCann start haar werkzaamheden op 6 april.

Calvin Klein
PVH
Tommy Hilfiger