E-tailer Mytheresa heeft in het tweede kwartaal van het boekjaar het netto inkomen meer dan verdubbeld, zo blijkt uit het financiële verslag van moederbedrijf MYT Netherlands Parent B.V. Het netto inkomen lag in het tweede kwartaal op 15,7 miljoen euro, in vergelijking met 6,3 miljoen euro in het tweede kwartaal van het voorgaande boekjaar.

Naast een ruime verdubbeling van het netto inkomen, steeg de omzet ook met 32,9 procent in het tweede kwartaal naar een omzet van 158,6 miljoen euro. “Zelfs met de duidelijke gunstige effecten van de Covid-pandemie, bevestigen de sterke resultaten van het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2021 opnieuw onze strategie en unieke businessmodel: Mytheresa draait om inspiratie, niet om aggregatie,” aldus Michael Kliger, CEO van Mytheresa, in het verslag.

Wanneer gekeken wordt naar de eerste zes maanden van het huidige boekjaar, dan schoot de omzet met 30,4 omhoog ten opzichte van dezelfde periode in het voorgaande boekjaar. De omzet kwam neer op 285 miljoen euro. Het netto inkomen schoot van 2 miljoen naar 25,4 miljoen euro.

 

Related Products

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN