Lululemon Athletica blijft profiteren van goed momentum dankzij de athleisure trend. Het sportmerk behaalde in het derde kwartaal een omzetstijging van 21 procent, zo blijkt uit de gepubliceerde cijfers. De omzet kwam neer op 748 miljoen dollar (657 miljoen euro).

Bij gelijk aantal winkels steeg de omzet met 17 procent. Bruto winst steeg met 26 procent naar een bedrag van 406,8 miljoen dollar (357 miljoen euro). Dankzij de positieve resultaten van het derde kwartaal, verhoogt Lululemon Athletica de omzetverwachting voor het huidige vierde kwartaal. Het bedrijf verwacht een omzet tussen de 1,115 en 1,125 miljard dollar (rond de 980 miljoen euro) te draaien. Voor het gehele fiscale jaar verwacht Lululemon nu een omzet tussen de 3,235 en 3,245 miljard dollar (rond de 2,8 miljard euro).

CEO Calvin McDonald in het verslag: “Lululemon heeft een hoog niveau van succes behaald het afgelopen jaar en een sterke basis voor de toekomst gelegd. We zijn blij dat consumenten wereldwijd sterke hebben gereageerd op onze producten en de verbeterde digitale ervaring.”

Afgelopen week meldde Vastgoedmarkt.nl dat Lululemon een nieuwe flagshipstore gaat openen in Amsterdam. Het merk vestigt zich aan de Hartenstraat.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN