Tennor Holding  investeert 50 miljoen dollar in Ralph & Russo

Ralph & Russo krijgt een investering van 50 miljoen dollar, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Tennor Holding B.V., eigenaar van La Perla Fashion Investment B.V., neemt een minderheidsaandeel in het Britse modehuis. Tennor behoudt het recht om de investering te vergroten naar een aandeel van veertig procent, aldus het persbericht.

CEO Michael Russo meldt tegen in het persbericht dat het gaat om een strategische investering en dat het een belangrijke stap is in de groeiplannen van het Britse couture modehuis Ralph & Russo. Pascal Perrier, CEO van La Perla Global Management Limited zal een plek krijgen in het management, zo meldt Russo.

Het merk werd in 2010 opgericht door Tamara Ralph en Michael Russo. Het modehuis is inmiddels aangesloten bij de Chambre Syndicale de la Haute Couture en is daarmee het eerste Britse gastlid in meer dan honderd jaar tijd. Het heeft winkels in London Parijs, Dubai, Doha en Monte Carlo. Ralph & Russo is populair onder Jennifer Lopez en Rihanna en werd internationaal in de kijker gespeeld toen Meghan Markle kleding droeg van het merk in haar verlovingsfoto’s met prins Harry.

Editor’s Note: Het artikel noemde eerst La Perla Fashion Investment B.V. als de partij die een minderheidsaandeel nam in Ralph & Russo naar aanleiding van de berichtgeving van WWD. Na ontvangst van het officiële statement is dit artikel aangepast.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN