H&M’s Afound debuteert met meerdere winkels in Zweden dit jaar

Afound, het nieuwe off-price concept van de H&M Group opent later dit jaar meerdere locaties in Zweden, zo heeft onze Britse correspondent vernomen tijdens een perstrip met H&M.

De eerste fysieke winkel van het nieuwe concept zal later dit jaar openen aan Drottninggatan in Stockholm, naast winkels van zustermerken Arket en H&M. Het debuut van het merk in de winkelstraat zal gelijktijdig plaatsvinden met de online lancering van Afound in Zweden. Daarna zal Afound ook winkels openen in Malmö en Skäholmen in Zweden.

Voorafgaand aan de lancering heeft Afound online een service opgezet zodat klanten vrienden bewust kunnen maken van het merk. Als een klant ervoor zorgt dat een vriend zich inschrijft, maakt de desbetreffende klant automatisch kans om een outfit te winnen ter waarde van 5000 Zweedse Kroon (485 euro).

Begin dit jaar werd bekendgemaakt dat de H&M Group een nieuw merk zal lanceren dit jaar, Afound. Het concept biedt een gecureerde selectie van mode en lifestyleproducten voor mannen en vrouwen. Naast items uit het eigen merkenportfolio van de H&M Group zullen ook externe merken in het assortiment te vinden zijn, zowel Zweedse als internationaal.

Beeld: Afound website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN