Fashion e-tailer Boohoo gaat half mei beginnen met de verkoop van haar producten via Asos. Het is een proef om te kijken of Boohoo de naamsbekendheid in het Verenigd Koninkrijk en de internationale markt kan uitbreiden. Er zal een capsule collectie van ongeveer 100 items worden verkocht via Asos, laat Boohoo weten.

Vorige maand liet Boohoo al weten te kijken naar een ‘stapsgewijze verandering in haar marketing’. Asos heeft momenteel meer dan negen miljoen klanten en acht lokale webwinkels buiten het Verenigd Koninkrijk; in de Verenigde Staten, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Australië, Rusland en China. Boohoo.com heeft zo’n drie miljoen actieve klanten en bezit zelf slechts drie lokale webwinkels buiten het Verenigd Koninkrijk; Duitsland, Frankrijk en Spanje. Het is de eerste keer dat Boohoo kleren buiten haar eigen website verkoopt.

Eerder meldde Boohoo al tien miljoen euro te hebben geïnvesteerd in uitbreiding van het distributiecentrum in Burnley, dat ‘capaciteit creëert voor de komende drie jaar en de infrastructuur zeker stelt voor de toekomst’.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN