• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Abercrombie & Fitch breidt uit in Midden-Oosten

Abercrombie & Fitch breidt uit in Midden-Oosten

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Amerikaanse modeketen Abercrombie & Fitch gaat zijn eerste winkel openen in de luxe Mall of the Emirates in Dubai. De opening staat gepland voor 26 december, meldt het bedrijf.

De nieuwe vestiging bevat een onafhankelijke parfumwinkel en een speciale afdeling voor het Abercrombie kindermerk. De winkel is, met zo’n 6.000 vierkante meter, een van de grootste Abercrombie filialen in een winkelcentrum. De vestiging wordt in samenwerking met Majid Al Futtaim Fashion geopend.

”Internationale uitbreiding in belangrijke groeimarkten blijft een prioriteit voor Abercrombie & Fitch en we zijn erg blij een nieuwe winkel te mogen openen in het Midden-Oosten,” zei Michael Scheiner, directeur marketing en communicatie voor Abercrombie & Fitch in een persverklaring. “We weten dat er in dit deel van de wereld een grote affiniteit voor ons merk is, en we verheugen ons op onze ontwikkeling in de regio in samenwerking met Majid Al Futtaim Fashion.”

Abercrombie heeft na een moeilijke periode in het afgelopen kwartaal de winst weten te verdubbelen en hoewel de omzet met 3,6 procent daalde, bleek dit de kleinste daling in zes kwartalen. Wall Street is weer voorzichtig optimistisch over het bedrijf en, met een nieuw management, lijkt het zich te herstellen.

Abercrombie & Fitch