• Home
  • Nieuws
  • Business
  • A.S.Adventure vergroot aanbod tweedehands kinderkleding in winkels

A.S.Adventure vergroot aanbod tweedehands kinderkleding in winkels

Door Susan Zijp

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

A.S.Adventure vergroot aanbod tweedehands kinderkleding in winkels Credits: A.S.Adventure

A.S.Adventure, de Belgische outdoor- en lifestyle retailer, speelt in op de groeiende vraag naar tweedehands kinderkleding. Het vorig jaar gelanceerde initiatief 'Second Life' blijkt een groot succes te zijn en krijgt nu een upgrade met twee belangrijke aanpassingen. Dit meldt A.S.Adventure in een persbericht.

Vanaf nu kan je op elk moment tijdens de openingstijden van een A.S.Adventure-winkel binnenlopen om tweedehands kinderkleding in te ruilen voor een tegoedbon. Voorheen was dit alleen mogelijk tijdens specifieke inzamelmomenten, maar vanwege het succes wordt deze service permanent aangeboden.

Daarnaast wordt de tweedehands kindercollectie, bestaande uit outdoorjassen en fleeces van gecureerde merken nu ook aangeboden in zeven extra winkels. Deze nieuwe locaties zijn Dendermonde, Lochristi, Marche-en-Famenne, Harelbeke, Oostende, Hasselt en Mons. Voorheen was de collectie alleen beschikbaar in Gent, Meise, Drogenbos, Schoten en Hognoul.

A.S.Adventure vergroot aanbod tweedehands kinderkleding in winkels Credits: A.S.Adventure

Els Gaelens, directeur bij A.S.Adventure, benadrukt het belang van hergebruik: "Het hergebruiken van kledingstukken maakt deel uit van onze filosofie. We verkopen kwalitatieve producten die bedoeld zijn om lang mee te gaan – en we doen er alles aan om de levenscyclus van een kledingstuk te verlengen. Hoe langer het meegaat, hoe kleiner de impact op de planeet."

A.S.Adventure
Kinderkleding
Tweedehands