• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Zalando: ‘Lange lijst van geïnteresseerde merken Bread & Butter’

Zalando: ‘Lange lijst van geïnteresseerde merken Bread & Butter’

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Voor aankomende editie van de Berlijnse modevakbeurs Bread & Butter, de eerste editie die open zal zijn voor het grote publiek, zou al een grote lijst van geïnteresseerde merken klaarliggen. Dat heeft Carsten Hendrich, vice-president marketing van Zalando, de organisator van de nieuwe versie van de modebeurs, bekendgemaakt.

De producten die deze merken zullen gaan presenteren, zijn binnenkort beschikbaar om te bestellen via een speciale app. Precieze details en namen van merken maakt Zalando de komende weken bekend. De hoeveelheid merken zal echter veel minder belangrijk zijn dan de kwaliteit van de merken, aldus Hendrich tegenover FashionMag.

Vorige zomer vond Bread & Butter plaats op de voormalige luchthaven Tempelhof in de Duitse hoofdstad, de laatste editie waarbij alleen professionals welkom waren. De opkomst was toen zeer laag door het vertrek van veel van de belangrijkste merken van het evenement.

De eerste editie van Bread & Butter by Zalando zal plaatsvinden van 2 tot en met 4 september 2016 in Arena Berlin, direct naast het hoofdkantoor van Zalando en met uitzicht op het meest beroemde resterende deel van de Berlijnse Muur.

Bread Butter
Zalando