• Home
  • Nieuws
  • Beurzen
  • Tommy Hilfiger toont herfstcollectie 2017 tijdens Pitti Uomo

Tommy Hilfiger toont herfstcollectie 2017 tijdens Pitti Uomo

Door Tessa Guntlisbergen

bezig met laden...

Scroll down to read more

Beurzen

Tommy Hilfiger gaat zijn herenkledingcollectie voor de herfst van 2017 presenteren tijdens de 91ste editie van Pitti Immagine Uomo in Florence, Italië. Dat heeft het Amerikaanse modemerk bekendgemaakt middels een persbericht. Het is de eerste keer dat Tommy Hilfiger zijn collecties tijdens het herenmode-evenement toont.

”Dit is een spannend moment - het is de eerste keer dat ik mijn herencollectie presenteer tijdens Pitti Immagine Uomo,” aldus Hilfiger in een verklaring. “Pitti schept de unieke kans om de moderne mode binnen de historische omgeving van Florence te ervaren en we zijn zeer geïnspireerd door het idee van het mengen van nieuwheid met traditie en innovatie met geschiedenis. Ik kijk ernaar uit deel te nemen aan deze prestigieuze tentoonstelling en de nieuwe collecties te vieren in Florence.”

Tommy Hilfiger zal een selectie uit de Hilfiger Edition, Tommy Hilfiger Tailored en Tommy Hilfiger sportkledingcollecties tonen tijdens een exclusieve presentatie, die plaatsvindt in het Fortezza Da Basso. Tijdens de vertoning worden volgens het merk “artistieke installaties met mannequin-presentaties en digitale displays” gecombineerd. Bovendien worden gasten uitgenodigd de collectie te bekijken via verschillende digitale platforms, waaronder een touchscreen shopping wall .

Ter gelegenheid van de presentatie, toont Tommy Hilfiger de gehele Hilfiger Edition herfstcollectie voor 2017 tijdens een exclusief evenement op 10 januari.

De 91ste editie van Pitti Immagine Uomo vindt plaats van 10 tot en met 13 januari 2017.

Beeld: Tommy Hilfiger Facebook

Pitti Uomo
Tommy Hilfiger