Pitti Uomo 92 in teken van Australische mode

Tijdens de 92e editie van Pitti Uomo in Florence staat Australische mode in de spotlight. Zeven designers zijn door de Australian Fashion Chamber geselecteerd om deel te nemen aan het project, dat georganiseerd wordt door de organisatie van Pitti, de Pitti Immagine Discovery en The Woolmark Company.

De deelnemers zijn Carlucci (label van Peter Strateas en Mario Luca Carlucci), denimmerk Ex Infinitas, de Chinees-Australische ontwerper Chris Ran Lin, zwemlabel Commas, Hawai-shirtmerk Double Rainbouu, brillenmerk Sener Besum, punk- en sportwear label Ten Pieces en ontwerper Lucy Hinckfuss.

“Australië is een van de meest interessante plekken geworden, die ook snel groeit, vooral de contemporary fashion en creativiteit. Dat is waarom we hebben besloten om het onze main star te maken tijdens ons Guest Nation project,” zegt Andrea Cavicchhi, president van Pitti Immagine Discovery, in een persbericht. Het project wordt ondersteund met een fototentoonstelling en een digitaal project van de Australische fotograaf Bartolomeo Celestino.

Beeld: Pitti Immagine Discovery

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN