Hugo Boss keert met catwalkshow terug naar Pitti Uomo

Het Duitse Hugo Boss zal tijdens de zomereditie van Pitti Uomo weer acte de présence geven. Het modemerk was een aantal jaar afwezig tijdens de beurs, maar zal nu een speciale presentatie verzorgen. Pitti Uomo vindt plaats van 13 tot en met 16 juni. Dat maakt chief brand officer Ingo Wilts bekend aan Textilwirtschaft.

Hugo Boss zal de mannen- en vrouwencollecties SS18 in een gecombineerde catwalkshow presenteren. Daardoor zal er geen catwalkshow gegeven worden in Berlijn, waar het merk voorheen zijn collecties presenteerde. Verdere details worden later pas bekendgemaakt.

De wijziging is het gevolg van de nieuwe strategie, die vorig jaar werd ingezet door CEO Mark Langer. Het merk integreerde de twee labels Boss Orange en Boss Green in het Boss merk en wil minder winkels openen. Het modemerk hoopt met de nieuwe strategie een ‘duurzame koers naar winstgevende groei’ in te zetten.

Eerder werd al bekend dat Off White en JW Anderson als gastontwerpers aanwezig zullen zijn tijdens de modebeurs. OOk zij zullen een catwalkshow gaan geven tijdens Pitti Uomo in Florence.

Beeld: Hugo Boss Facebook

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN