• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Belangrijke Kleurentrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Belangrijke Kleurentrends vanaf de Herfst/Winter 2016-17 Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Trendstop catwalkteam presenteert de allerlaatste trends in pret-a-porter mode voor het herfst/winter 2016-17 seizoen, vers van de catwalks van New York, Londen, Milaan en Parijs. Iedere stijl, collectie en ontwerper die tijdens de afgelopen modemaand zijn opwachting maakte is onder de loep genomen en er is een uitgebreid verslag gemaakt van de vele modieuze ontwikkeling. Deze week willen wij de lezers van FashionUnited opnieuw inspireren met essentiële tinten die dit najaar in vrouwenmode ten tonele verschijnen, met name drie invloedrijke nieuwe trends uit het kleurenpalet van dit seizoen. Deze levendige, fruitige tinten voegen een trendy uitstraling toe aan producten, en bieden een uitgesproken alternatief voor de meer conventionele, donkere winterkleuren. Hoewel deze kleuren sterk aanwezig zijn in de trendbepalende herfst/winter 2016-17 collecties, zouden zij het ook goed doen in de reguliere herfst 2017 collecties.

Citron Fizz

Modeontwerpers passen een intense, pittige Citron Fizz toe in hun herfst/winter 2016-17 collecties. Als onderdeel van het Accent palet van het seizoen, laat de geconcentreerde gele tint producten goed opvallen. Het komt vooral voor in mannelijk gesneden kleding, jeugdige sportkleding en glanzende leren accessoires.

Tasty Tangerine

Een helder, haast lichtgevend oranje zorgt voor energie in het Modekleurpalet. De warme, subtiel gekruide gloed geeft ook een retro uitstraling. Uitermate geschikt voor zowel technische stoffen als zware wollen stoffen, voegt deze kleur ook een futuristische look toe aan brillen.

Raspberry Concentrate

Deze tint verleent een uitgesproken karakter aan ontwerpen, met een distillatie van roze-rood tot zijn meest fruitige essentie. Vormen maken een gewaagd statement met rijkelijk verdeelde applicaties, op alles van volumineuze jurken tot gewatteerde jasjes en soepele leren laarzen.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited ontvangen een gratis exemplaar van Trendstop’s complete Fall/Winter 2015-16 Colour on the Catwalks Report, met essentiële trends op het gebied van Fashion Colours, Neutrals & Core, Accents & Metallics en Groups, zoals gezien en geanalyseerd in de vooraanstaande catwalkcollecties in de grote modesteden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: Marques Almeida, Creatures of Comfort, Cedric Charlier, 3.1 Phillip Lim, Opening Ceremony, Lacoste, Stella McCartney, Emilio Pucci, Balenciaga, allen Herfst/Winter 2016-17.


Trendstop